Over Ladies Time De Lier

Ladies Time is in 2019 opgericht door Sandra Volkering. “Ik vind het belangrijk dat vrouwen uit het Westland elkaar ontmoeten en elkaar steunen. Wij willen vrouwen beter tot hun recht laten komen, hen erkennen in wie zij zijn. Zij realiseren zich vaak niet hoe waardevol zij zijn voor de mensen om hen heen. Als zij dat eenmaal ontdekken versterkt dat hun gevoel voor eigenwaarde en komen zij tot bloei. Ladies Time heeft een christelijke basis. Vanuit onze waarden geloven we in het belang van klaarstaan voor je medemens. Door alle drukte van alle dag komt dat er niet altijd van. We hebben allemaal wel eens te weinig tijd voor echt contact, goed voor elkaar zorgen, naar elkaar luisteren en er werkelijk voor elkaar zijn. Dat is precies waarom ik Ladies Time ben gestart.”

Ladies

 

“Door het organiseren van verschillende activiteiten zoals het Ladies Event is het ons al goed gelukt om die belangrijke brug te slaan tussen vrouwen. En wij hopen dat die verbinding steeds sterker zal worden.”

Het idee van Sandra sloeg aan: inmiddels is de organisatie versterkt met Agnita Roeling, Marcella van Berkel, Marijke Eikelenboom en Suzanne Boekestijn. “We zitten nog boordevol leuke ideeën voor diverse activiteiten voor Westlandse vrouwen, dus houd ons goed in de gaten!” belooft Sandra.

Liefs, (van links naar rechts)

Agnita Roeling

Marcella van Berkel

Marijke Eikelenboom

Sandra Volkering  

Suzanne Boekestijn