Inspiratie vanuit een christelijke basis

We willen jou graag verder op weg helpen en inspireren. Daarom deze pagina met tips en suggesties.

Heb je zelf ideeën die op deze pagina passen? Dan horen we dat graag.

 

 

Zij... in Maasdijk

Wat is ‘Zij… in Maasdijk’?

Een plek waar we met elkaar het geloof kunnen koppelen aan de thema’s waar we als dertigers en veertigers mee te maken hebben. Zoals: keuzes maken, geloofsopvoeding, geld uitgeven enz. Én hierover ervaringen uit te wisselen met elkaar. Op een laagdrempelige en ontspannen manier. Lekker met een bakkie erbij en wat te eten.

 

PKN De Lier

Als geloofsgemeenschap in het mooie De Lier willen we er voor elkaar zijn, zowel jong als oud. We doen dit vanuit ons geloof dat er een God is die onvoorwaardelijk van ons houdt. Ook van jou!
Maak kennis met ons door onze site te bewandelen. Kijk ook eens onder de rubriek voorgangers; zij stellen zich graag aan je voor. En ontdek verder wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.

Next Generation

Vanuit een christelijke basis organiseren
we vernieuwende bijeenkomsten met als doel mensen verbinden en op een inspirerende manier het geloof te beleven.

Inspiratie

We willen jou graag verder op weg helpen en inspireren. Daarom delen we hier ook inspiratie waar je andere mensen kan ontmoeten en samen kan zijn.

 

 

Papercafé De Lier

Vind je het heerlijk om zelf aan de slag te gaan met papier? Ben je een beginner of ben je gevorderd? En zou je graag andere
papierliefhebbers ontmoeten en ideeën met elkaar willen delen?

Dan is het Papercafé echt iets voor jou! Bibliotheek Westland en Purple Lily Creations organiseren iedere laatste zaterdag van de maand hèt ontmoetingsmoment voor papierjunks. We gaan aan de slag met verschillende soorten papier: van gewoon papier tot hergebruik van boeken. Je mag zelf bepalen wat je gaat maken, we hebben ideeën en een thema om je op weg te helpen. Papercafé is een laagdrempelige manier van ontmoeten, ontdekken, zelf maken en gezelligheid.